İşte Midjourney’in Son Sürümünün Harika Eserleri

Yapay Zekâ, Korkutucu Derecede Gerçekçi Görüntüler

Yapay Zekâ, Korkutucu Derecede Gerçekçi Görüntüler Oluşturmaya Başladı: İşte Midjourney’in Son Sürümünün Harika Eserleri.

Yapay zekâ destekli metinden görüntü üretme aracı Midjourney’in özel bir sürümü yayımlandı. Önümüzdeki yılın başına kadar kullanılabilecek Midjourney V6 Alpha, ultra gerçekçi görüntüler üretebiliyor.

Piyasadaki en popüler yapay zekâ destekli metinden görüntü oluşturma aracı Midjourney, etkileyici bir güncelleme ile karşımıza çıktı. Midjourney ekibi, pek çok ülkede başlamış olan yılbaşı tatiline özel olarak tasarladığı Midjourney V6 Alpha sürümünü kullanıma sundu. Enfes görüntüler üretebilen yeni sürüm, tatil döneminin sonunda kullanımdan kaldırılacak.

Yapılan resmî açıklamaya göre dokuz aydır üzerinde çalışılan Midjourney V6 Alpha, Discord üzerinden kullanılabiliyor. Ayrıca bu sürümün gücünden tam anlamıyla yararlanmak için kullanılabilecek bazı kodlar da var. Midjourney V6 Alpha üzerinden yapılan testler, yapay zekânın gerçekten benzeri görülmemiş düzeyde iyi sonuçlar verdiğini gözler önüne seriyor.

Midjourney V6 Alpha ile oluşturulan bir görsel:

  • Yukarıda, milyarder iş insanı Elon Musk için oluşturulmuş bir görüntü yer alıyor. Ultra gerçekçi görüntü, sanki bizzat Elon Musk tarafından çekilmiş ve üzerinde düzenleme yapılmış gibi duruyor.

Detaylar, Haber Linki

ultrayapaygoruntusanal
ultrayapaygoruntuler
yapaygoruntu

Video / Göm

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks