İnsan hayatına zerre kadar saygı kalmadı.

Özgürlüğümüz, aydınız denen karanlığın elinde.

Özgürlük dediğiniz bir parça kefen oldu. Sevgi deseniz sadece madde üzerine kurulu bir sisteme dönüştü.

İnanç mı? onu sormayın. Aşırı derece de kullanılmaktan yerlerde sürünüyor. Her gelen geçen ya üstüne basıyor yada üstünden atlıyor.

    • Korku maddesizliğe ve açlığa hatta ölüme gömülmüş. Beyinler yıkanmış. İnsanlık bir sihrin içine doğru çekilmiş. Emin olun bir sihrin içerisindeyiz ve sürekli bundan etkileniyoruz. Çünkü doğrunun üstüne kararlılık yok. Bir zayıflık ve bir takaatsizlik söz konusu.

 

Benzer Haber
1 50
Tombik
  • Zayıf noktalarımızı keşfedenler sürekli üzerimize gelip bizi kontrol altına almaya çalışıyorlar. Bunu yaparlar iken de ne özgürlüğümüze ne de ahlaki değerlerimize önem veriyorlar. Onların tek amacı bizi kökten ele geçirip diledikleri gibi yönetmek ve birer medeni köle yapmak. Onlarda saygı ve sevgi sadece üstünlük ve hüküm verme üzerine kurulmuş. Güya sadece kendileri aydın. Hiç bir zaman gerçek aydınlığı görmediler. Emin olun gerçek aydınlık aydınlandığında gözleri kararacak.

Zerre kadar saygının kalmadığı bir insan topluluğu helak olmaya yakındır. Her ne kadar kendilerini korumak için yerin en altına gizlenselerde, yer yerinden oynadığında bir şey değişmeyecek yıkım gelecektir. Bir an önce insan olmamız, bir an önce saygıyı ve sevgiyi kazanmamız, bir an önce adaleti tecelli ettirmemiz gerek.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks