Hazine var dediler…

Biz de kullanmaya çalıştık.

Bir kez…

İşte yine sabah oldu ve güneş doğdu. Tüm ışıklar dünyayı aydınlattı. Ve sana kadar ulaştı. Bunu anlamak için camı açmalısın içeri hayatı almalısın.

Sakın televizyonu açma moralini bozma. Balkona çık, dağlara bak görebiliyor isen, göremiyorsan binaların senin hayatını nasıl çaldığını düşün.

Tombik

Ki yaşam bir günden ibaret bunu bilmelisin ve ona göre hareket etmelisin. Yalnız çığlıkları duymamazlıktan gelme onlar adaleti ve hakkı çağırıyor olabilirler.

Gözlerini kalbine indir. Orada bugün neler olabilir diye algalımaya çalış. Sonra bulduklarını beynine gönder ve bilgileri doğrula. Eğer bir şey yok ise şansını fazla zorlama…

Biliyorum sana sunulanlar ile başlayacksın, bir türlü kendin olamayacaksın. Bunu kadere ve sahip olduğun inanca bağlama. Anla artık hazırlanmış düzenin içerisindesin.

Makineler önüne çıkacak yol gösterecek, biliyorsan inanmalısın bilmiyorsan onları takip etmemelisin.

Ötelerde biryerler de var oluş farklı olabilir, oraya doğru koş. Yavaşla kendini yorma, yorulursan varamazsın gerçekleri bulamazsın.

Belki kopyana rastlarsın kendin sanma. Bakmaya ve haykırmaya devam et. Yoluna çıkanlar seni kandırabilir onlara asla kanma.

Hep kendine öğretilenleri sor, öğrendiklerini yargıla yoksa varamayacaksın sonsuzluk denen varlığa.

Ol denen yaratıcıdan başkasını tanıma. Kurtaracak ve vaadleri verecek olan odur tüm yaratılmışlara.

Hadi biraz da sen düşünye başla cümleleri başkalarından bekleme. Hazine var dediler bende kullanmaya çalıştım bu hazırlanmışlıktan…anladın mı kelimelerin kifayetini ve anlam içeriklerini.

MAG
(Bu yazıda yaklaşık 170 farkli kelime kullanılmıştır.)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks