Hangi deliğe girerseniz girin ortaya çıkarılacaksınız.

Gelecek gökyüzünde ise yerin altında ne işiniz var…

Dünyanın ve insanlığın kanını emenler neden geleceği gökyüzüne inşaa edemiyorlar. Yoksa buna güçleri mi yetmiyor?

Emin olun bunu her dakika düşünüyorlardır. Ancak bunu gerçekleştirmeleri hemen hemen imkansız bir durum. Bunu yapmaları için dünyayı parçalamaları gerekiyor hatta gerekebilir.

  • Dünyanın çekirdeğindeki çekim kuvvetini ortadan kaldırır iseler belki gökyüzüne yeni şehirler ve yeni bir hayat formu inşaa edebilirler. Buda planları arasında olabilir.

Böyle bir durumun kendi sonlarını da getirebileceğini bildikleri için kendilerine yerin altına şehir kurup, orada felaketlerden korunabilecekleri düşüncesi içerisindeler.

Onların bilmedikleri ve kafalarının basmadığı bir durum ise zerre parçası olsalar dahi bile ortaya çıkarılacaklar ve yaptıkları insanlığa gösterilecektir.

Unutmayınız ki belki de cehennem ve cennet yanyan ama birbirlerine karışmıyor…

İnsan varlığına müdahale ne kadar uzun sürer ise sürsün ne kadar derin olursa olsun sonucunda yaratanın huzuruna çıkılacak ve yapılanların hesabı verilecektir. Bu ölüm kadar gerçek bir durumdur.

Onun için tanrıyı oynayanlar nasıl oynarsa oynasın nasıl yaparsa yapsın yaptıklarının hesabını verecekler.

Bunun ne zaman ve nasıl olacağını ancak alemlerin sahibi ve yoktan var eden yaratıcı bilir.

Hayatı gökyüzüne de inşaa etseniz yerin dibinede girseniz girdiğiniz yerden ortaya çıkarılacaksınız.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks