Gelecek yaklaşıyor. Ya uyandınız yada uyandınız…

Covid-20,21,22 geliyor olabilir.

İnek benimle konuşmak istedi…

Şeytan insan bedenini yok etmek onu bir makine haline getirip yönetmek isitiyor olabilir…

İnsan bedeni nasıl yok edilecek ve bir insan nasıl kod haline getirilecek. Bunun başlangıcı acaba bu Covid-19 olabilir mi? Eğer ortada çözülemeyen bir problem var ise ve bütün Dünyaya yayılmışsa bunu bir düşünmemiz gerek.

Tombik

Çözülmeyen yada çözülmek istenmeyen problem var ise bu oluşturulmuş bir problemdir. Yada yaratıcı tarafından insanlığa musallat edilmeş olunabilir. Bence yaratıcını oluşturmuş olduğu bir problem olamaz çünkü ihtiyacı yok.

O zaman bu problem kendiğilinden mi oluştu diye de düşünebilirsiniz. Ben bunada ihtimal vermiyorum çünkü insan kendiliğinden oluşan tüm problemleri aklı ile çözmüştür, çözecektir ve çözmeye devam edecektir. Üstünlüğümüz sahip olduğunuz akıl olabilir. Bunuda elediğimize göre demek ki bu problem oluşturuldu.

Bu problemi oluşturanlara medyada ‘Üstün Akıl‘ diyorlardı şimdi ise ‘Organize Akıl‘ diyorlar ben halen ‘Şeytaniler…‘ diyorum. Organize akıl demelerinin sebebini çok iyi biliyorum. Ama burada yazmak istemiyorum. Çünkü beni vatan haini ilan edebilirler.

  • Ben biraz konuyu açıyorum. Çok açacağım hatta öyle açacağım ki siz yok artık diyecksiniz…

Önce şunu söylemeliyim fiziksellik nasıl yazılımsal bir ortama düşecek yani nasıl görünmeyen havada uçan bir kod haline gelecek. Beden nasıl ortadan kalkacak insanlık nasıl makineleşecek…

Bunları adım adım göreceksiniz diyemeyeceğim ama göremeyeceksiniz çünkü siz olmayacaksınız. Ancak inanç tabirimiz ile gerçek kıyamet, İlahi Adaletin tecelli edeceği, yaratıcının meleklerinden birisi ‘Ey insanlık uyanın dediğinde meydana gelecek zaman size tüm var oluşu bir televizyondan izler gibi gösterecektir işte o zaman nasıl bir hayata sahip olduğunuzu görecek ve insanlığın nasıl son bulduğunu anlayacaksınız…Hatta Şeytaniler bunun olacağını bildikleri için geçmişin evrende bir yerde kayıt olduğunu düşünerek bile çalışmalar yapmaktalar…Şeytan büyük bir ihtimal ile ufak ufak bir şeyler fısıldıyor olabilir.

Hiç dikkatinizi çekmiyor mu? İnternete servis edilmiş covid-19 resimleri görüyorsunuz. Giyinmiş insanlar görüyorsunuz…Siyah poşetlere koyulmuş bir şeyler görüyorsunuz, açılmış çukurlar görüyorsunuz…Sizce bunlar planlı bir şekilde hazırlanmış olamaz mı? Arama motorları dediğiniz kodlar ne çabuk olaylara adapte oldu ve herşeyi size şov yapıyor. Hatta medya dediğiniz radyo kanalları ve TV kanalları kimlere ait ve bunlara sahip olmaları için ne tür görevler verilmiş ve bizlere bu yayınları bir mesaj olarak veriyorlar.

Peki film izlerken bazı durumlar dikkatinizi çekmedi mi? Doğruya siz Bilim Kurgu filmlerini çok hayalci buluyorsunuz. Mesela Walking Dead, mesela Salgın, mesela Ölümcül Deney 1,2,3,4,5,6 vs. Bakınız şunu anlamanız gerek. İnsan önce düşünür düşündüğünde meydana getirir meydana getirdiğinde ise ya yaratıcıya doğru koşar yada şeytana doğru. Sizce bu filmleri yapanlar yaratıcıya doğru mu koştular…

Şimdi diyelim ki bu covid-19 biyolojik bir silah ve insanları öldürüyor sanıyorsunuz. Sanıyorsunuz diyorum çünkü kalbi duran nefes almayan beden ölmüştür. Diyebilir misiniz ki bu ölüler canlanacak. Hayır…Ama ben diyorum.

İnsan bedeninin genetik yapısı çözülmüş ve DNA haritası çıkarıldı ise bu haritaya başka bir harita yerleştiriliyor olabilir. Yani belki bir süre sonra walking dead leri sokaklarda göreceğiz kimbilir…

Tabi benim kısacası sizin anlayabileceğiniz şekilde demek istediğim şudur.

İnsan bedeni fiziksel olarak bir kod haritası haline getirildi ise gelecek çok yakın demektir. Ve bir çok hayvanında kod haritası oluşturulmuş olabilir.

Eğer Matrix’e doğru ilerleyecek isek bu başlamış olabilir.

İşte inek bana bunu söylemeye çalıştı. Yani gelecek Covid-20 en çok tükettiğimiz besin maddelerinde olacak…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks