Facebook da yüz tanıma özelliği.

Facebook yüz tanıma özelliği nasıl kullanılır?

Facebook’un yakın zamanda hizmete sunduğu yüz tanıma özelliği hakkında tüm detaylar burada. İşte detaylar.

Yakın bir zamanda Facebook tarafından duyurulan yüz tanıma özelliği birkaç gün önce Türkiye’de de kullanıma sunuldu. Sosyal medya devi, bu özelliği kullanıma açmadan önce kısa bir bilgilendirme yazısı paylaşarak “Yüz tanıma özelliği nedir?” sorusuna da cevap veriyor.

Tombik

Facebook tarafından paylaşılan uyarı yazısında, bu özellik sayesinde kullanıcıların etiketlenmediği fotoğrafların bulunarak kullanıcıya sunulması, profil fotoğraflarının çalınarak üçüncü kişilerce kullanılmasının önüne geçilmesi ve görme bozukluğu yaşayanların Facebook tecrübelerini iyileştirmesinin amaçlandığı belirtiliyor.

Facebook’un yüz tanıma özelliği doğrudan açık olarak kullanıma sunuluyor. Yani sizin bu özelliği açmak için ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.

Bununla birlikte yeni özelliği kullanmak istemeyenlerin yapacağı şey ise son derece basit. Facebook hesabında Ayarlara Git seçeneğine tıkladıktan sonra Yüz Tanıma ayarları başlığı görünüyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks