iOS 11.4 güncellemesi bakın neleri değiştirecek.

iOS 11.4 güncellemesi yayınlandı.

iOS 11.4 güncellemesi yayınlandı.

iOS 11.4 güncellemesi bu akşam yayınlandı. Apple’ın pek çok önemli yeniliği birlikte getirdiği iOS 11.4 güncellemesi bakın neleri değiştirecek, hangi iPhone ve iPad modellerine yüklenebilecek?

iOS 11.4 güncellemesi Apple tarafından dün akşam saatlerinde sessiz sedasız yayınlandı. Güncelleme iCloud ve HomePod dahil pek çok cihazı yakından ilgilendiren iyileştirmeler içeriyor. 256 MB boyutundaki yeni güncelleme ile öncelikle AirPlay 2 artık kullanıcıların emrine amade hale geliyor ki bu özelliğin önceki sürümler ile çoktan sunulması gerekiyordu. Bu özellik sayesinde müziklerin evinizde farklı cihazlarda tamamen senkronize bir şekilde çalınması mümkün olacak. Yani bir iOS cihaz, HomePod, Apple TV veya Siri ile bir odadan diğerine gittiğinizde müziğinizi de yanınızda taşımış olacaksınız.

Tombik

İşte madde madde iOS 11.4 güncellemesi ile kazanılan özellikler

Evinizdeki birden fazla AirPlay 2 özellikli hoparlörde aynı anda ve hepsi eşzamanlı olarak müzik çalın
Hürriyet’in haberine göre AirPlay 2 özellikli hoparlörleri Denetim Merkezi’nden, kilitli ekrandan ya da iPhone’unuzda veya iPad’inizde uygulamalar içerisindeki AirPlay denetimlerinden denetleyin.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks