Bilgi paylaşıldığı sürece bilgidir. Aksi halde bilgi olamaz.

Bilmeden bilemezsiniz.

Kafamda tek bir soru var acaba yardımcı oldum mu?

Anlaşılamayan beyinler ile uğraşırken verilen bilginin aktarımının ne kadar insana ulaştığını kim merak etmez ki. Çünkü düşünmek sadece insanın kendisi için olmamalı.

Tecrübenin bilimsel veriler ile oluşması, karıştırılarak ortaya çıkarılması ve analize tabi tutularak mayalanması ve sonra da bildirilmesi ihtiyaç olan bilginin özüdür. Tabi ki her bilgide eksik ve yanlış olduğu gibi bunda da olabilir. Bunu, artık okuyan veya anlayan süzgeçten geçirmelidir.

Tombik

Bilginin ulaştığı yerde kim olursa olsun, vardığı noktada düşmanların bile bulunması, var olma gerçeğinin şah damarına ne kadar yakın olduğu gibi düşünmek de, çok yüksek olmasa gerek.

Algının ve hislerin meydana getirdiği enerji ile bedenin bildirimleri, beyne gelen enerjinin tanımlama yaparak hayata anlam katması gerçek bilginin kaynağıdır.

Özün sözü diye tanımlama yapar isek varlık sadece bir noktadır. Ve bu nokta içerisinde var olan fiziksel ve ruhsal enerjiler ile sınırlandırılmamış bir dip ve bu dip de bulunan Allah (Yaratıcı) inancı mevcuttur. İşte ondan dolayı yaratıcı bize şah damarımızdan daha yakındır.

Düşünün ki siz bir mikrobu veya virüsü mikroskop ile izlemeye çalışırken sonsuz bir evrende insan da bir virüs ve bir bakteri gibidir. Ve bu bakteri gizemli yaratılışı ile muhteşem bir canlı olarak yaratılmıştır. İşte bu gerçek bir bilgidir. Ve ne kadar acıdır ki bir virüs haline gelen insanı yine başka bir canlı virüs var oluşu ile tehdit etmektedir.

Eğer kendinizi evrende mutasyona uğramış bir virüs veya bakteri olarak görse idiniz şuan yaşama ve dünyaya zarar verebilir miydiniz?

Belki de evrene sizde bir virüs gibi yayılacak ve yaratılanları kötüye kullanarak varlığınızla zarar vereceksiniz. İşte bu da edinilen bilginin sonucudur.

Bilgiyi bilmek asla bilmek değildir. Bilgiyi yayar, taşır, karıştırır ve aktarır iseniz ancak o zaman bilgi olacaktır.

Aktarım yapmadan bilgiye çoğaltamaz, analiz edemez ve sonuçlara ulaşamazsınız. Onun için size verilen bilgileri analiz edin, doğrulayın veya istenmiyor ise çöpe atın.

Aksi halde sizin için düşünenleri zamanı gelince çok arar ve ellerinizi dizlerinize vurarak feryad edersiniz.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks