Enfekte olmuş orduya panzehir arayışı.

Nagehan Alçı’ya Mehmet Metiner ayarı: Zinhar kabul edilemez.

AKP Milletvekili Mehmet Metiner, Habertürk yazarı Nagehan Alçı’nın FETÖ’nün ordunun içine yayılmasını “Enfekte olmuş orduya panzehir arayışı” olarak değerlendirmesine sert tepki gösterdi.

Yandaş yazar Nagehan Alçı, 25 Kasım’da Habertürk gazetesinde yayıylanan yazısında FETÖ yapılanması için “FETÖ’nün ordunun içine yayılmasını enfekte olmuş orduya panzehir arayışının bir sonucu olarak değerlendiriyorum” ifadelerini kullandı.

Tombik

Nagehan Alçı, TSK’deki FETÖ yapılanması için ‘enfekte olmuş orduya panzehir’ diye yazdı.

Alçı’nın değerlendirmesine AKP’den sert tepki geldi. AKP Adıyaman Milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, bugünkü köşesinde Nagehan Alçı’yı sert ifadelerle eleştirdi.

15 Temmuz Fethullahçı darbe girişiminde sonra FETÖ’nün geçmişini olumlayanları sert bir dille eleştiren Mehmet Metiner, Nagehan Alçı’nın yazısındaki, “Darbeci Kemalistler marifetiyle enfekte olmuş orduya karşı bir panzehir arayışı” ifadeler için “zinhar kabul edilemez” dedi. Metiner yazısını, “FETÖ’nün dününe dair olumlayıcı/arkalayıcı laflar etmek hangi akla hizmettir” diyerek bitirdi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks