Bir kaç satır yazı yazıp gönderebilir misiniz?

Elinizi vicdanlarınıza koyarak yazın.

Sizi en büyük kral ilan edeceğim. Ama lütfen gerçeklerden bahsedin. Elinizi vicdanlarınıza koyarak yazın.

Bana hayallerinizi yazmayın…Ben hiç bir zaman hayallerimi yazmadım. Zaten hayallerimde iki kelimeden ibaret yazsamdan anlamazsınız.

Okumayı değerli kılan nedir bilir misiniz? Tabi ki yazmak. Hiç bir şey yazılmadan okuyabilir misiniz? Neyi okuyacaksınız, hayatı mı? Hayat zaten sizin için yazılmış. Bunu halen anlamadınız mı?

Tombik

Her durum hakkında yorum yapmayı çok iyi biliyorsunuz. Hayatı çok iyi yorumluyorsunuz. Peki hayata kattığınız, katkıda bulunduğunuz bir durum var mı? Ekonomik yaşantınızın dışında…

Hadi bir kaç satır yazın ve bana gönderin. Gönderin ki hayatın başka ne anlama geldiğini öğreneyim. Ben öğrenmeye açığım. Ama bana dünden bahsetmeyin, bu günü ise hiç anlatmayın. Dün asla düzelmeyecek, bu gün ise sadece yazmak ile meşgul olacaksınız. Yarın için bir öngörü de bulunabilirsiniz. Dünü ve bugünü düşünerek yarının neler getirebileciğini düşünebilirsiniz.

Bir kaç satır yazı yazıp gönderebilir misiniz? Başka bir yerden çalmadan, başkasının düşüncelerini almadan. Kendiniz olun. Kendinizi anlatın isterseniz. Bir insan daha tanımış olayım. Anlamlara anlam katayım ve seni anlayayım.

Koyun parmaklarınızı klavyeye, yada beyaz kağıt alın ve bir de kurşun kalem. Kurşun kalem alın ki hata yaparsanız silip düzeltebilesiniz. Çünkü siz tüm yazılanların hatasız olmasını istiyorsunuz.

Hatasız kul olmaz diyende sizsiniz. Aman dikkat edin yazdıklarınız mükemmel olsun. Okurken mükemmellik arıyorsunuz. Sizi alsın götürsün…bunlar sizin beklentileriniz.

Tabi bir de isimlerden şahıslardan bahsedin çünkü paylaşılması gerek, hit alması gerek, yayılması gerek, popüler olmanız gerek. Siz bunun için yazdınız…Yoksa neden yazacaksınız ki. İşte sizin beklentileriniz açık ve net bu şekilde.

Eğer yazamayacaksınız, yazmaktan korkuyorsanız, yazmayı beceremiyor iseniz, yazılanları okuyun. Ve yazılanları anlamaya çalışın çünkü siz bir okuyucunuz.

Mükemmellik ve hatasız beklentileriniz olmasın. Ve sizi bir yerlere götürmesin. Sadece gerçeklerden bahsetsin… Yazmanın ve yazılanların anlam ifadesi budur. Yazıların ve yazılarımın başka hiç bir amacı yoktur.

Mehmet Arkın Gürbüz

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks