Bir düş içerisindeyim düştüğüm yer düşüncelerim.

Düş ile geldik düşmeden gidiyoruz.

-Hiç düşündünüz mü neden artık Peygamber gelmeyecek veya kitap inmeyecek…

En başta şunu bilmelisiniz ki akıl en uç noktaya yani tepeye çıktığında yaratıcının varlığını gördüğünde ve anladığında yaşam üzerinde tek bir savaş olacak, iyilerin ve kötülerin savaşı… Çünkü akıl varlığını inanca dayandırdığında ki bu kesinlikle olacak bir durumdur aklın tam ters yola girmesi de anti aklı oluşturacak ve varlık birbiri ile savaşacaktır.

Takdir böyle olacaktır.

Tombik

Teslimiyetin ana kaynağı ve amacı budur. İnsanın insan olarak yaratılma sebebinin doğumunu bulması gerekmektedir. Üstünlüğüne ulaşması yaratıcının gözünde en güzel yaratılmış bir canlı olması şarttır. Aksi halde insan insan olamaz. Biz yaratıcının gücünü ve ne kadar canlı yarattığını asla bilemeyiz. Eğer bize bir üstünlük verildi ise bu akıl ile ona ulaşmak, kurduğu düzen içerisinde yapılması gerekenleri yapmaktır. Aksi halde kendimizi nasıl bir insan olarak tanımlayabiliriz…

Düşüncenin başlangıç noktası vardır ancak asla sonu yoktur. Tek yapmanız gereken düşünmeye başlamaktır. Üstünlük fiziksel değil rahmanidir. Rahmandan rahmaniye ulaşmak için düşünmeye başlamamız gerekmektedir.

Bugün bize gösterilen ve sunulan dünya düşünenlerin eseridir. Ve onların boyunduruğu altına girmiş bulunmaktayız. Ölüm ile korkutulan, içimize gösterimler ile korku tohumlara ekenler ve bizim inancımız ile oynayanlar anti akılın ta kendileridir.

Yaratılanları ve kendi oluşturduklarını isimlendirip ve yücelterek bizlere üstünlük sağlamışlar, bu üstünlüklerini devam ettirmek içinde varlığımızı ölüm korkusu ile donatmışlardır.  Şimdi düşünün ki insan aklı öyle bir noktaya gelmiştir ki cehalet ile eşitlenmiştir. Yani anti akıl cehaleti ile karşı karşıyayız.

Hüküm veren ve ol diyerek varlığı varlık yapan yaratıcıya karşı oyun oynamak cehaletin ta kendisidir…

Düşünmeden bulamazsınız, düşünmeden varamazsınız. Varlığınızın sebebi düşünmektir. Çünkü sahip olduğunuz beden geçici bir bedendir. Peki sizi siz yapan ne o zaman…

Bir istek bir arzu düşüncesi ile birleşerek, dünyaya teşvik etmiyor musunuz? Cinsel ilişkiye girmeden önce arzulamıyor musunuz? Arzularınız ile birleşme meydana getirerek sonuca gitmiyor musunuz? Bunlar düşünmek değil midir?

  • Demek ki var olmanız düşünce ile başlamak da ve düşünce ile devam etmesi gerekmektedir.

Lütfen artık size sunulan şu görsel dünyayı düşünün. Düşünemiyor iseniz yaratıcıya düşünebilme yetilerinizi açması için yalvarın…Aksi halde bir canlı olarak öleceksiniz…

Duyarsızlaştırıldığınızın, kabullendirildiğinizin farkına varın. Sizi asla insan yerine koymadılar. Çünkü düşünmeyi unuttunuz ve düşündürülmediniz.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks