0 555 339 7979 - 0 532 708 30 04
Beyinler boşaltılıyor sonsuzluğa bir kaç adım kaldı.
"Düşlerim, rüyalarım, gerçekçiliğim ve yok oluşum..."

Tek önemli olan; tek gerçek, tekliğim ve sahip olduğum, ‘yaklaş korkma’ enerjisi ile dirilişim.
Yukarıdan aşağıya doğru süzülen rakamlarla beynimizin çalışmaması gayet normal.
Hatta bu rakamların bizi ne hale getirdiği de meçhul. Bana sorarsanız hiç de meçhul değil.
Sahipliliğinizin gerçek kaynağına inemediğiniz için hiç bir şey bilmiyorsunuz.
Hayatı gerçek olarak kabul ediyorsunuz ama filmleri ise sadece film olarak. Acaba öyle mi?
İşte sizin hayata bakış açınız.
Halbuki tam tersi sizin gerçek dedikleriniz gerçek değil film dediğiniz durumlar ise sadece film değil.
İlk çağların insanı ile şimdiki çağın insanın karşılaştırsanız aslında aynıdır. Böyle olmasına rağmen İlk çağların insanı seni anlamayacak, sende onu anlamayacaksın. Aradaki tek fark ilk çağ insanın hiç bir saplantısı yoktu, senin ise hayatın sadece saplantılardan meydana geliyor.
– Fanatikliliğin ve kabullenmişliğinin tek sebebi bu saplantıların. Öğrenmeden, araştırmadan, yorumlamadan, yorulmadan, yargılamadan, doğruyu bulmaya çalışmadan, hemen karar vermenin tek sebebi madde ve çıkarlarındır. Bunu sana monte edenler, bununla beraber beyninide boşaltıyorlar. Beyninin içinde ne varsa aldılar. Artık sen sen değilsin.
– Sen hiç bir zaman bunun farkına varamadın. Hep yüzeysel baktın. Halbuki bu yüzeysel hayatın arkasında başka bir dönen dünya ve başka çark vardı. Bu hayatı kuranlar bir yandan sana hayat sunarken bir yandan da sana Allah tarafından verilen hayatı çaldılar. En son yaptıkları şey ise senin beyninin içini boşaltıp seni bir zombi yapmak aptal bir insan haline getirmek.
İnanın bunların hepsi normal. Çünkü onlar beyinlerini çalıştırdılar. Çünkü onlar araştırdılar, öğrendiler, yenilediler, kendilerine verilen dünyayı ve evreni keşfetmek için çalıştılar.
Sense hiç bir zaman bunun farkına varamadın. Tek yaptığın şey madde edinip çıkarlarını gözetmek oldu.
Emin ol artık boş bir beyinle yaşıyorsun. Ve senden meydana gelecek boş beyinlerle dünya daha da kötüye gidecek. Aslında kıyametin kopmasının ve mahşer gününün gelmesinin tek sebebi sensin.
Mehmet Arkın Gürbüz