Ben ne isem sende o sun.

Ben var isem sende varsın...

İnsan insana itaatkar olamaz.

  • Eğer olur ise Şeytan’a itaatkar olmuş olabilir.

İlahi Adelet ve Eşitlik budur. Yaratıcı ile kul arasında ki inançtır itaatkarlılığımız ve insan olmamız. Bunu inkar edenler ancak Şeytana yakındırlar.

Tombik
  • İnancımız ve inanç gereği Şeytan da ateştir. O ateşten yaratılmıştır. Bugün insanları ve insanlığı ateşe çağıranlar Şeytan’a çağırmaktadırlar.  Gelin görün ki insanoğlu sahip olduğu gözlerle tüm hayatı tanımlarken bazı durumlara kör olmuştur. Bunun sebebi ise nefistir sahiplenmedir ve hükmetmek istemesidir.
  • Ne yazık ki ne kadar isterseniz isteyin, ne kadar alırsanız alın, ne kadar yaşarsanız yaşayın hatta ölümsüzlüğü keşfedin, dönüş yine yaratanadır.
  • Birbirinize veya birilerine itaat etmeyin. Onların sadece siz dış kısımlarını görmektesiniz. İç kısımlarını bilen, kalpten geçenleri gören ve beynin ne düşünüdüğünü bilen sadece yaratıcıdır.

Gerçek itaatkarlık sadece ‘O’ nadır. Her var oluşun sahibi hatta var olmayanların sahibi ve yöneticisi ‘O’ dur.

  • Şu bir günlük hayatınızda bir kula itaat etmeniz hiç bir şey ifade etmese de sonsuz hayatınız için talep ettiklerinize karşılık gelebilir.

Ben hiç bir kula itaatkarlık yapmam ve yapamam. Sahip olduğum akıl ve inanç bunu gerektirmektedir. Benim itaatkarlılığım bellidir. Teraziyi denge tutmak, tartının ölçüsünü kaybetmemek. Terazinin dengesi bozulsada, tartının ölçüsü değişsede yaratıcı bunun sebebini bilmektedir. Hiç bir kula hiç bir durumu açıklama ihtiyacı da duymam çünkü benim için her insan eşittir. Kendim ne isem insanda benim için o dur.

Kendimi ne kadar seviyor isem insanlığı da o kadar, kendime ne kadar saygı duyuyor isem insanlara da o kadar…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks