Bedenimizi virüslerden ve mikroplardan nasıl koruyacağız…

En önemli temizlik ağız temizliği.

Mikroplardan ve virüslerden korunmanın yolları neler…

Neler yemeliyiz ve neler içmeliyiz…

Evet. Sizin tabiriniz ile bazı yaklaşımlar her ne kadar muhafazakarca olsada yapılması gerekenler maalesef bu şekildedir.

  • Sağlık önce dildedir önce ağızdadır. Diş fırçalamak veya ağzı temiz tutmak zorunludur. Her bulunduğunuz kirli ortamda ağzınızı mutlak gargara yapın.

Limonlu tuzla yapmanız ve gargarayı ağızda dolaştırmanız ağzınızdaki mevcut yapancı maddeleri mideye indirecektir. Veya gargara ile dışarı atacaktır.

Mideyi sağlıklı tutmanın yolu ise her gün bir adet sade maden suyu içmek. Bu maden suyunuda hemen içmemelisiniz yavaş yavaş sindire sindire içerseniz daha faydalı olacaktır.

Ellerinizi sık sık yakayarak orjinal limon suyu ile oğuşturun.

Saçlarınızı her gün ıslatın ancak fazla değil nemli olması her zaman iyi olacaktır.

  • Eğer ağzınızda yapabcı bir şeyler olduğunu hissederseniz hemen limon sıkın yanlız limonu sıktığınızda ağzınızın tüm bölgelerin gezdirin. Sıkabiliyor iseniz direk hissettiğiniz yabancı maddelerin olduğu bölgeye sıkın.

Her gün el yapımı bir kase yoğurt yiyin. Özellikle yatmadan önce. Hatta yoğurttan önce orjinal el yapımı bir kaşık üzüm pekmezi bitirin.

Öğlene doğru bir adet portakal sabah erkenden bir elma yemeniz vücudunuzdaki direnci artırıp bedeninizi güçlendirecektir.

Akşamları saat sekizden sonra yemek yememenizi tavsiye ederiz. Saat ondan sonra meyvenin dışında onda çok olmamak kaydı ile başka bir şey tüketmeyin.

İyi beslenmek sağlıklı yaşamanın temelidir.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks