Artık ‘Düşünmek…’ için çok geç.

Düşünsenizde düşündükleriniz bir anlam ifade etmeyecek.

Size ne desem bilmiyorum ki…

Ya şu kafanızı neden çalıştırmadınız? Dünyayı melekler mi yönetiyor sizce? Melekler yönetmiyor ise kim yönetiyor? O zaman nasıl oluyor da bir takım durumlara inanıyor ve takip ediyorsunuz?

Kafanızda bir sürü soru varken neden cevapları arayıp bulmuyorsunuz? Bulamıyor iseniz neden yaratıcıya sığınıp gerçekleri ona sormuyorsunuz.

Tombik

Düşmanın olduğunu kabul ediyorsunuz ama onun saldırıları size nasıl paranoyak geliyor, anlamış değilim…

Size bir kaç örnek vereyim…

Nasıl oluyor da sürekli para basılıp milyar dolarlardan bahsedilirken dünya açlık ve sefelat içerisinde?

  • Bir düşün ne oluyor ki ekmeğe zam geliyor veya yediklerimize, içtiklerimize zam geliyor.

Kardeşim bu dünyayı uzaylılar yönetmiyor, bu dünyayı dünya dışı varlıklar yönetmiyor, ne dönüyor ise dünya üzerinde oluyor. Parayı kimse yakmıyor, parayı kimse yemiyor ama zimmete geçirilip gömülüyor olabilir tabi ki koruyup saklamak için…

  • Şimdi bu virüs gerçek ise neden hızlı bir şekilde yayılıyor ancak ölü sayısı az? Bunu bir düşünmeniz gerek…Veya neden bu kadar dünya medyası gündeme getirdi ve insanları korku çemberi içine aldılar.
  • İnsanlar zaten bir şekilde ölüyorlardı, o sebepten veya bu sebepten. Bunları düşünmeden her şeye balıklama atlamayın.

Kodlama üzerine oluşturulmuş bir teknoloji hayatı, nasıl gerçek olabilir ve nasıl teknolojiye inanıp bu kadar içine gömülürsünüz. Bu kodları yazanlar melek mi? bu kodları yaratıcı mı yazdırıyor, bu kodlar neden yazılıyor? Tabi ki sadece para için madde için kalkıp hiç bir kodlamacı insanlık için bir kod yazmıyor.

Var oluş ve yok oluştan meydana gelen bu kodlamanın sadece 1 ve 0 dan meydana geldiğini umarım öğrenmişsinizdir. Sizce bu var oluş ve yok oluşu kodlayan kim? Yani hem var oluşu kabul etmeyen hem yok oluşu kabul etmeyen ne olabilir?

Bilinmeyen şey nedir?

Tek bir hedef, tek bir amaç var, tek bir arzu ve istek var. İnsanı yaratıcıya olan itaatkarlılığından vazgeçirip kendi itaatkarlılığına bağlamak. Evet insanın sahip olduğu bu hayat formu sadece bunu üzerine kurulu.

  • Bakınız yaradılış sebebi demedim. Onu ancak yaratıcı bilir.

Üzücü olan ise, yaratıcı tarafından belki yeryüzünde var oluşta en güzel yaratık olan insan, ne hale geldi bunu görmek ve bunu anlamak lazım. Bugün dinciyiz, muhafazakır, islamcıyız, müslümanız diye nida atanlar gerçek anlamda varoluştaki varlığı kavrayamamış ve onu bize doğru bir şekilde öğretememeşlerdir.

Akıl inançtır. Bulmak akıl ile meydana gelir. Bulduğunuzda kavrar onu algılar ve teslim olursunuz. Bedenin ve ruhun amacı budur. Sahip olduğunuz nefis ve enerji ise sadece şuan ki yaşadığınız hayat formunda geçerlidir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks