Antalya’da düğün yapan Suriyeli grupla mahalle sakinleri arasında laf atma meselesinden çıkan kavga.

Düğün Sonrası Suriyelilerle Mahalleli Arasında Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı.

Antalya’da düğün yapan Suriyeli grupla mahalle sakinleri arasında laf atma meselesinden çıkan kavgada, geçen hafta nişanlanan Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü, 2 kişi yaralandı.

Antalya’da sokak düğününde, Suriyeler ile mahalle sakinleri arasında laf atma sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada bıçakla yaralanan 1 Suriyeli hayatını kaybederken, 2 Suriyeli ise yaralandı.

Tombik

LAF ATMA MESELESİNDEN KAVGA ÇIKTI

Olay, Kepez ilçesi Mehmet Akif Mahallesi 6705 Sokak üzerinde bulunan bir parkta saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Mahallede yaşayan Suriyeli bir çiftin sokak üzerinde yapılan düğününde, mahallede yaşayan diğer sakinler arasında iddiaya göre laf atmadan kaynaklanan tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine, Suriyeli 22 yaşındaki Muhammed Elşair ve kardeşi Mecid Elşair ve ismi henüz öğrenilemeyen bir Suriyeli bıçakla yaralandı. Kalbinden bıçaklanan 22 yaşındaki Muhammed Elşair, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 2 yaralı Suriyelinin tedavisi ise hastanede devam ediyor.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA NİŞANLANMIŞTI

detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks