3 ncü Dünya savaşı mı çıkacak? İnsanlığı yönetmeye çalışanlar ve Şeytani gruplar kimler.

İnsanlık nereye doğru ilerliyor ?

3 ncü Dünya savaşı çıkacak mı? İnsanlığı yönetmek isteyenlerin amacı nedir?

Dünya ekonomisi ile kimler oynuyor. Neden insanlar fakirleşiyor? Neden zenginler daha fazla zengin olup insanlığa hükmetmek istiyorlar?

Aslında tüm soruların cevabını siz biliyorsunuz. Ancak kabul etmek zor geliyor. Sessizlik ve duyarsızlık sizin baş belanız.

Tombik

İnsanlık üzerinde olan biteni gördüğıünüz halde suzmanız ve ses çıkarmamanız bastırılmış ve sabitlenmiş duyguların eseridir.

Hiç savaş yaşamadığınız için savaş kelimesini kolayca kullanıp telavuz etmeniz onu basite almanızdır.

İnsanlar ve insanlık her zaman savaşların çıkması ile yok olmuş yada helak olmuştur. Çünkü savaş vahşet, ölüm, acımaasızlık, açlık ve sefaletten başka bir durum değildir.

Hatta bazen savaş öyle bir hale gelir ki sizi öldürmez acı çektirmeye sürekli devam eder lakin cehennem gibi, onun için savaş insanların başına gelebilecek en korkunç olaydır.

Tek bir şey için savaş mubahtır ve doğrudur. O da inancınız için çünkü bunu size yaratan emreder. Ve böyle bir savaşta gerçek inanç sahibi iseniz emin olun güç sizdedir.

Ancak şuan Dünya üzerinde baktığınız savaşlarda inanç savaşı diye bir durum söz konusu değildir.

Sadece ekonomi ve yaşamak için insanlar savaşmaktadır. Gelin görün ki bunu insanlara kabul ettirmekte zordur.

Çıkarlar ve egolar ön planda olmak üzere ve doymak bilmeyen bir nefis ile insanlığı sömürenler daha fazla sömürmek ve daha fazla özgür yaşamak için insanlığı savaşlara hazırlamaktadırlar.

Kökene indiğin zaman bu haddini bilmez insanların para ve mal da da gözleri yoktur çünkü bunlar şeytanilere hizmet etmektedirler. Allah’a isyan etmiş ve şeytani tarafı seçmiş olan bu vampirler yakında gerçek insan kanı emmek isteyeceklerdir.

İnsanoğlu var olduğundan beri hiç bu kadar sağlam ve gerçek inanca ihtiyaç duymamıştır. Artık gerçekten inanmak ve sığınmak zamanı gelmiştir.

Ne duyarsız olmanın, ne susmanın, ne de korkmanın zamanıdır.

Olan bitene boyun bükersen, kabullenirsen ve tepki göstermez isen insanların ve insanlığın başına geleceklerden senden sorumlusun.

Doğru olun, dürüst olun, samimi olun ve Yüce yaratıcının iyilerin yanında olduğunu unutmayın.

Düşünen İnsan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks