2007 YILINDAN bu yana faaliyet gösteren HOTED.

2024 de Alanya da turizm nasıl olacak?

80%
Awesome
  • Design

‘Alanya turizminin geleceği karanlık’.

Her fırsatta Alanya’da turizm sektöründe ciddi bir kalifiye personel sıkıntısı olduğunu belirten Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Kurucusu, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, verdikleri mesleki eğitimler ve seminerlerle, housekeeping çalışanlarını kalıcı kılmak ve şehirde daha kaliteli bir hizmet anlayışı sağlamak istediklerini anlattı.

2007 YILINDAN bu yana faaliyet gösteren HOTED, housekeeping mesleğine saygınlık kazandırmak ve kalifiye personel yetiştirmek amacıyla yıllardır çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda bu sektörde çalışan kişilerin, istek ve ihtiyaçlarının karşılanmasına da önayak oluyor.

Tombik

Pazartesi Sohbeti’nin bu haftaki konuğu olan Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Kurucusu, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, HOTED’in faaliyetlerini ve çalışanların sıkıntılarını anlattı. İşte Yeni’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

HOTED ile ilgili genel bilgilendirme yapabilir misiniz? Amaç ve hedefleri nelerdir?

  •  Kuruluşumuzun açılımı Hotel, Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği, kısa adı ise HOTED’dir. 2007 Aralık ayında faaliyete geçmiş olup, kısa sürede Alanya çıkışlı bir marka olmuştur. Söz konusu housekeeping (kat hizmetleri) olunca tüm çabalarımız onu sevdirmek, saygınlığını korumak, daha da saygınlık kazandırmak, geriden gelen genç kuşaklarımızın önünü açıp sektöre teşvik etmek, daha kaliteli, daha bilinçli, daha donanımlı ilerlemek ve bu yolda çalışmalarımızı kalıcı hale gelmek için kurulmuş bir kuruluştur.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks