14 Aralık Perşembe günü Güneş’te meydana ürkütücü patlamalar.

Dünya’ya etkisi olabilir.

369

Altı yılın en güçlü Güneş patlaması gerçekleşti: “Dünya’ya etkisi olabilir”.

NASA, bilim ve uzay dünyasında büyük yankı uyandıran yeni bir açıklama yaptı. 14 Aralık Perşembe günü Güneş’te meydana ürkütücü patlamalarla ilgili açıklama yapan NASA, son 6 yılın en güçlü Güneş patlamasının gerçekleştiğini söyledi.

Sponsor reklam alani

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, söz konusu patlamanın Dünyayı da etkileyebileceğini belirtti.

Benzer Haber
1 2.540

Güneş’te meydana gelen patlama anı NASA’nın Güneş Dinamikleri Gözlemevi tarafından aşırı ultraviyole ışık teknolojisi kullanılarak çekildi.

  • Bilim insanları tarafından yapılan açıklamaya göre, bu 2017’den bu yana görülen en önemli güneş patlaması.
    Uzaya büyük kütlede plazma fırlatılmasına sebep olan bu güneş patlamalarının Dünya’yı etkileme potansiyeline sahip olduğu belirtildi.

Detaylar, Haber Linki

🎵 Müzik dinler misin?
Hoşlandığın şarkıyı ya da sanatçıyı yaz:

▲ Keşfet
🔥En Çok Okunanlar 📰Son Haberler ✍️Köşe Yazıları
GTM-W3RBD52X
…