Uzaylılarla ilgili tartışmalar halen sürüyor.

Gizemli cisim Dünya'dan daha büyük!

NASA açıklama yapmıyor! Gizemli cisim Dünya’dan daha büyük!

Uzaylılarla ilgili tartışmalar halen sürüyor. Bazı kişiler corona virüsünün uzaylılar tarafından geliştirildiğini iddia ediyor. Salgın hakkında oldukça uçuk senaryolar dile getiriliyor. Komplo teorisyenlerinin iddiaları sadece corona virüsüyle alakalı değil. Bir süre önce Güneş’in yakınında gizemli bir uzay cisminin belirdiği ileri sürüldü. UFO avcıları bu cismin aslında Güneş’in enerjisinden yararlanan bir uzay gemisi olduğunu söylüyor. Sözde uzay gemisinin Dünya’dan bile büyük olduğu iddia edildi ve çeşitli görüntüler paylaşıldı. İşte detaylar…

ESA (Avrupa Uzay Ajansı) ve NASA’nın (Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi) ortak projesi olan SOHO uzay aracı (Solar and Heliospheric Observatory), 1995 yılında uzaya fırlatıldı. SOHO ile Güneş hakkında bilgi toplanıyor. Güneş’in atmosferi ve yapısı hakkında araştırmalar yapılıyor.

Tombik

SOHO sayesinde Güneş fırtınalarından, güçlü manyetik alanlara kadar birçok araştırma ve gözlem gerçekleştirildi.

Express.co.uk sitesinin haberine göre komplo teorisyeni ve UFO avcısı Scott C. Waring, SOHO’nun şimdiye kadarki en şaşırtıcı keşfini yaptığını düşünüyor. Waring, Güneş’in yakınında gezegenimizden de büyük bir uzay gemisi tespit ettiğini iddia etti.

Waring, SOHO’nun Güneş’i yeşil bir filtreyle gösteren EIT 195 kamerasından çekilen fotoğrafı kanıt olarak gösterdi.

Waring konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“İlk başta bu anomalinin Güneş’ten gelen bir magma veya materyal olduğunu sandım. Ancak dikkatli biçimde baktığım zaman nesnenin şeklinin çok mükemmel olduğunu gördüm.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks