Uzaylılarla ilgili tartışmalar yeniden alevlendi.

NASA gerçeği saklıyor.

Ay’ın görüntüsü dünyayı şaşkına çevirdi! NASA gerçeği saklıyor.

Uzaylılarla ilgili tartışmalar yeniden alevlendi. Komplo teorisyenleri uzaylıların sıklıkla gezegenimizi ziyaret ettiğini ileri sürüyor. Hatta bazılarına göre uzaylılar dünya üzerinde belirli yerlerde, insan yapımı teknolojiler tarafından bulunamayan görünmez gizli üsler kurmuşlar. Yeni corona virüsünün (2019-nCoV) uzaylılar tarafından getirildiği bile iddia ediliyor. Bu tartışmaların arasında Ay’la ilgili bir video bomba etkisi yaşattı. İşte konuyla ilgili detaylar…

Son günlerde sosyal medyada ilginç bir video üstüne tartışmalar dönüyor. Luis Andres Jaspersen isimli bir Youtube kullanıcısı tarafından paylaşılan videoda hızlı hareket eden sözde bir UFO tespit edildi.

Tombik

Video ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring tarafından gündeme getirildi.

Waring yaptığı açıklamada, Ay videosundaki cismin bir kuş veya uçak olmayacak kadar hızlı hareket ettiğini belirtti.

  • Waring, “Bölgedeki radarlar tarafından bu büyük ve hızlı nesne fark edilmeliydi. Ancak herhangi bir açıklama yok” dedi.
  • Bazı kişiler ise NASA’nın bu cismi kamuoyundan sakladığını dile getirdi.

GÜNEŞ’İN YAKININDA TESPİT EDİLEN GİZEMLİ CİSİM

ESA (Avrupa Uzay Ajansı) ve NASA’nın (Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi) ortak projesi olan SOHO uzay aracı (Solar and Heliospheric Observatory), 1995 yılında uzaya fırlatıldı. SOHO ile Güneş hakkında bilgi toplanıyor. Güneş’in atmosferi ve yapısı hakkında araştırmalar yapılıyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks