Yok efendim öbürü de geleceği görmüş…

Adam diyor ben gelecekten geldim.

Adam diyor ‘Ben gelecekten geldim…’ Yok efendim öbürü de geleceği görmüş…

Bırakın bu tür hikayeleri. Gelecek zaten belli. Ne gitmenize gerek var ne de onun hakkında teori üretmenize.  Yapmanız gereken sadece görmek ve algılamak. Bunu başarabilir iseniz geleceğin nasıl olacağını anlayabilirsiniz. Ve böylece gelecek ile ilgili kehanetlere inanmanıza ve işte ben gelecekten geldim diyenlere…E benden geçmişten geldim nasıl oluyor???

Şimdi bu moda oldu. Adam rüyasında görüyor sonra onu gelecek zannediyor. Ya da birileri (geleceğimizi hazırlayanlar) buna gelip bir şeyler fısıldıyor aaa diyor ‘Ben geleceğe gidip gelmişim…’

Tombik

Bir kere gelecek dediğiniz nedir onu öğrenmeniz gerek…

Gelecek bu gün oluşturduklarınızın sonucudur. Bu günü de siz oluşturduğunuza göre demek ki geleceği siz oluşturuyorsunuz.  Tabi siz derken sizin için hazırlanmış olan bir geleceği hazırlayanlardan bahsediyorum.

Ahanda gelecek geldi sizin için…Ölüm…İnsanoğlunun geleceği ölüm başka bir gelecek var ise o da öbür taraf diye nitelendirdiğiniz ve inandığınız zamandır.  Onun dışında bir gelecek olabilir mi?

Tabi şöyle bir gelecek var ki bu günü inşaa edenler yarın ne olabileceğini çok iyi bilmektedirler. Ve bunları bize bu tür hikayeler ile enjekte etmeye çalışıyorlar. Eğer gelecek ile ilgili tahminleriniz tutar ise bu gün hayatınızla oymanayabilir veya değiştirmeye yoluna gidebilirsiniz.  Bu da çok komik durum…bunun için de çok geç kaldınız. Gelecek öngörü ve hikaylerini hatta teorilerini üretenler zaten sizin geleceğinizi biliyorlar onun için şimdi bu tür olayları gündeme taşıyıp ortaya atıyorlar.  Çünkü insan artık kontrol altında. Yani hayatınız birilerinin kontrolü altında hiç bir şey yapamazsınız. Onların hazırladığı gelecek sizin geleceğiniz.

Özel yaşam öldü. Normal hayat ise can çekişmekte…Özgürlük sadece ‘ Yeni Düzen‘ in içinde. Yeni Düzen de insan hayatının kontrol altına alınmasıdır.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks