Teknoloji sadece alıyor…Hiç bir şey vermiyor.

İçimiz içimizden sökülüyor.

Eğer teknoloji almak yerine verse idi gelecek insanoğlunun geleceği olurdu. Üzülerek söylemek zorundayım ki gelecek teknolojinin olacak. İnsanoğlu teknoloji için sadece bir parazitten farksız olmayacak.

Çünkü yüzyıldan fazladır aptallaştırılıyoruz. Yüzyıldan fazladır kanımız emiliyor. İliklerimiz de kan yerine pislik dolaşıyor. Teknolojiyi icad edip önümüze sürenler sadece bizleri ele geçirmek için bunu yaptılar. İnsanı ele geçirmek, makineleştirmek, köleleştirmek ve onu bir parazit yapmak.

Bir düşünün, düşünebiliyor iseniz. Her şey elinizin altında küçük bir makinede olursa, düşünmenize gerek kalmayacak. Zamanla düşünme de yetilerinizi kaybedeceksiniz. Ve kaybetmeye başladık.  Düşünme yetilerini kaybeden insan insan olamaz. İnsan artık yönetilen bilen bir canlıdan farksızdır. Yönetilebilen canlıda teknolojiden üstün olamaz. Teknolojinin yönlendirdiği bir yaratık haline gelir.

Tombik

Unutmayın ışık sadece yol gösterir. Eğer karanlıkta değil iseniz ışık da bulunan ışık sizi karanlığa çekiyor olabilir.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks