Yakın bir gelecekte hayatımızın her alanında önemli bir rol.

Yaşam şeklimizi tamamen değiştirecekler

Bill Gates: ‘Yaşam şeklimizi tamamen değiştirecekler’.

Bill Gates yapay zekanın, bilgisayarları kullanma şeklimizi sonsuza dek değiştirmeye hazırlandığını belirterek söz konusu teknolojinin yakın bir gelecekte hayatımızın her alanında önemli bir rol oynayacağını söyledi.

Bir blog yazısında Gates, yapay zekanın giderek yaygınlaştığı günümüzde geleceğe yönelik bazı tahminlerini paylaştı.
Bill Gates, ofiste çalışsın ya da çalışmasın herkesin 5 yıl içinde yapay zeka destekli bir kişisel asistana sahip olacağını öngörüyor: ‘Yaşam şeklimizi tamamen değiştirecekler’

Tombik
  • Gates’e göre önümüzdeki beş yıl içinde farklı görevler için farklı uygulamalar kullanmayacağız. Bunun yerine, telefonunuza veya bilgisayarınıza günlük dilde ne yapmak istediğinizi söyleyeceksiniz ve o da isteğinizi yerine getirebilecek.

HERKES YAPAY ZEKA DESTEKLİ KİŞİSEL BİR ASİSTANA SAHİP OLABİLECEK

Gates, “Yakın gelecekte, çevrimiçi olan herkes, günümüz teknolojisinin çok ötesinde yapay zeka ile desteklenen kişisel bir asistana sahip olabilecek” diyor.

Gates, bir kişi olarak sizin hakkınızdaki bilgilerine dayanarak görevleri yerine getirebilecek olan yazılımı “ajan” olarak adlandırıyor.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks