Simpsonlar yine bildi! Hem de tamamen kopyası.

Yaşanan olay 1995 yılında yayınlan bölüm.

Yaşanan olay 1995 yılında yayınlan bölümden çıktı: Simpsonlar yine bildi! Hem de tamamen kopyası.

Simpsons ailesi, bir dizi ilginç karakterden oluşsa da, ana karakterler Homer (Dan Castellaneta tarafından seslendiriliyor), Marge (Julie Kavner tarafından seslendiriliyor), Lisa (Yeardley Smith tarafından seslendiriliyor), Bart (Nancy Cartwright tarafından seslendiriliyor) ve Maggie’den oluşuyor.

  • Her bölüm, The Simpsons ailesinin Springfield’daki diğer sakinlerle etkileşimini içerir, bazen ise dizinin bazı bölümlerinde konuk yıldızlar da görülebilir. Ancak izleyicileri gerçekten şaşırtan şey, The Simpsons yazarlarının en az beş yıl öncesinden bazı olayları nasıl tahmin ettiği. Peki, The Simpsons gerçekten dünya olaylarını mı tahmin ediyor, yoksa dünya sadece The Simpsons senaryosunu mu takip ediyor?
Tombik

Yaşanan olay 1995 yılında yayınlan bölümden çıktı: Simpsonlar yine bildi! Hem de tamamen kopyası

The Simpsons animasyon dizisi, uzun bir geçmişe sahip ve bazı olayları gerçekleşmeden önce öngördüğüyle ünlüdür. Bu durum zaman zaman şaşırtıcı olabilir. Özellikle, bazı olayların The Simpsons’un senaristleri tarafından beş yıl öncesinden öngörülmüş gibi gözükmesi izleyicileri şaşırtabilir. Ancak bu, senaristlerin zamanda yolculuk yapmış olmaları veya Nostradamus’la ilişkili olmaları anlamına gelmez. Simpsons’un gerçekten dünya olaylarını mı öngördüğü yoksa dünya mı Simpsons senaryosunu mu takip ediyor, kesin bir cevap bulunmuyor. Bazı durumlarda, dikkate değer benzerlikler olabilir ancak bu tamamen rastlantı olabilir.

Detaylar. Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks