UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçı. Marsilya Son Dakika Golü Marsilya’yı Kurtardı.

Fransızlar Şaşırdı Kaldı: Marsilya Son Dakika Golü Marsilya’yı Kurtardı.

Atiker Konyaspor, evinde karşılaştığı Marsilya ile son dakikada kendi kalesine attığı golle berabere kalırken Fransız basını “Konya’da mucize” başlığı attı.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında konuğu Olympique Marsilya ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor’da son dakika golüyle kaçan 2 puanın üzüntüsü sürerken Fransız cephesinde ise şaşkınlık hakim. Marsilya, 90+2’de Moke’nin kendi kalesine attığı ilginç golle 1 puanı koparıp ve gruptan çıkmak için son maçlara avantajlı girerken 1 puanın elde ediliş şekli sonucun “mucize” olarak yorumlanmasına neden oldu.

Tombik

“KENDİ KALESİNE ATILAN GOL MARSİLYA’YI KURTARDI”.

RMC Sport “Mucize beraberlik”, La Province ise “Konya’da mucize” ifadelerini kullanırken Le Figaro ise “Kendi kalesine atılan gol Marsilya’yı kurtardı” başlığıyla haberi verdi. Marsilya’nın resmi internet sitesi ise “Her zaman kaderinin efendisi” başlığını kullandı ve ligde son maçta Bordeaux karşısında da son saniye atılan golle 1-1’lik beraberliğin kurtarıldığına dikkat çekti.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks