Fenerbahçe’den sonra Galatasaray da yenildi, zirve artık averajla belirleniyor.

Süper Lig'de devler arasında zirve yarışı!

Süper Lig’de devler arasında zirve yarışı!

Fenerbahçe’den sonra Galatasaray da yenildi, zirve artık averajla belirleniyor. Beşiktaş, Çalımbay ile yeni bir ivme yakalayacak gibi. Trabzonspor ise Abdullah Avcı ile her geçen maç daha iyi oluyor.

– Galatasaray bu sezon ilk yenilgisini Hatay’dan aldı. Hatay mı iyi oynadı, yoksa Galatasaray kazanacak futbol mu oynamadı?

Tombik

– ŞORAY UZUN: Çok normal bir sonuç bu. Bir defa Hatay dersine iyi çalışmış. Hakem ve VAR da son dakika bariz penaltıyı vermeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Galatasaray içeride, dışarıda iki maçtır ofsayttan gol yiyiyor. Bence ‘yenilgisiz takım’ stresinin bitmesi ve eksiklikleri görmek adına bu mağlubiyetin olumlu yanlarını görmek lazım. Bu yıl alınanlar yerlerinden ettikleri yenilerin yerini dolduramadılar. Bir yandan yorgunluk da var. Okan Buruk’un eli de bir türlü oyuncu değişikliğine gitmiyor. Son 15 dakikayı beklemek zorunda değil. Adam iyi değilse çıkar hoca.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks