Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl

"Türk futbolu için kara gece"

Fenerbahçe-Sivasspor maçı sonrası isyan: “Türk futbolu için kara gece”

  • Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Gökhan Karagöl, “Türk futbolu için kara bir gece yaşandı Kadıköy’de” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 14. haftasında Sivasspor deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup oldu. Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tombik

Penaltılarının verilmediğini söyleyen Karagöl, “Türk futbolu için kara bir gece yaşandı Kadıköy’de. Penaltımız verilmedi. Attıkları golde oyuncumuzun ayağına basma var. VAR Kadıköy’de yok belli ki. Maçların sonuçların önceden mi belirleniyor? Biz anlamıyoruz bunu.” ifadelerini kullandı.

İkili mücadelelerde hakemin takdir haklarının hep Sivasspor aleyhine olduğunu iddia eden Karagöl, sözlerini şöyle sürdürdü:

  •  “Takımımızın performansından memnunduk. Geriye düştük ama hoca penaltıyı verse her şey farklı olacaktı. Top o zamanda hep bizdeydi. Devreye giren hakem, oyunu çevirdi ve bizim oynamamıza gerek kalmadı. Maçı tek bir standartta yönetmedi. Hiçbir şey yapamayız. Burada oynar, oynar gideriz. Yapacak bir şey yok. Ben aslında Türk futbolu için üzülüyorum. Bundan sonraki haftalarda ne kadar yorum yapsak da maalesef bu düzen böyle devam edecek. Bundan sonra VAR’ı değil, yoku konuşacağız.”

Detaylar, Haber Linki

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks