F.Bahçe’nin penaltısının tekrar edilmemesi skandal.

Kural hatası mı yapıldı?

Büyük hatayı bir tek Deniz Çoban yakaladı: F.Bahçe’nin penaltısının tekrar edilmemesi skandal.

Frankfurt maçında Fenerbahçe’nin son dakikada attığı gol, kural hatası nedeniyle iptal edildi. Ancak hakem Deniz Çoban, hakemin skandal bir karara imza attığını ifade etti. Çoban, “F.Bahçeli futbolcularla birlikte Frankfurtlular da içeriye giriyor. Kurala göre yayın üstünde de rakip futbolcunun bulunmaması gerekiyor. Bu penaltı tekrar edilmeliydi. Skandal bir karara imza attılar” dedi.

Fanatik yazarı Deniz Çoban, Fenerbahçe’nin penaltısının tekrar edilmeliydi. Çoban, Berisha ile birlikte Frankfurtlu oyuncuların da ceza sahasına doğru yöneldiğini belirtti.Skandal kararı Deniz Çoban yakaladı: F.Bahçe’nin penaltısı tekrar edilmeliydiİşte Çoban’ın ifadeleri:

“SKANDAL KARAR”

Dün akşam oynanan Fenerbahçe maçın son dakikalarında yaşananlar, Türkiye’de bir lig maçında yaşanmış olsa bugün kural hatası tartışmaları yaşanıyor olurdu.Bu seviyede böyle bir maçta yapılan bu hatanın izahını ben bulamadım.

Maçın sonlarına doğru Fenerbahçe penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı Fenerbahçe adına Pelkas kullandı. Penaltıyı kaleci kurtardı, oyun alanına dönen topu Fenerbahçeli Berisha tamamlayarak gol yaptı.Devreye VAR girdi ve atılan golü Fenerbahçeli Berisha’nın ceza sahasına erken girdiğini gerekçe göstererek iptal ettirdi.

Detaylar, Haber Linki

Güncel

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks