Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira.

Yönetime sunduğu transfer raporu ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira’nın yönetime sunduğu transfer raporu ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira’nın Sarı-lacivertli kulübün teklifine olumlu yanıt vermeden önce yönetime bir rapor sunduğu ortaya çıktı.

Transfer konusunda sayı olarak yüksek bir talepte bulunmadığı öğrenilen Pereira’nın direkt olarak 11’de forma giyecek 3-4 takviye istediği bu takviyelerin de santrafor, 2 kanat, sol bek ve alternatif olarak sağ bek olduğu öğrenildi. Öte yandan Portekizli teknik adam, takımı Mesut Özil ve İrfan Can’ın liderliğinde kuracağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe’de ikinci Vitor Pereira dönemi başladı. Sarı-lacivertlilerin yeni teknik patronunun yönetime olumlu dönmeden önce sunduğu rapor ortaya çıktı.

DİREKT 11’DE OYNAYACAK 3-4 TAKVİYE İSTİYOR

Sabah’ta yer alan habere göre; Pereira transfer konusunda sayı olarak yüksek bir talepte bulunmadı. Ancak Portekizli, yapacakları 3-4 takviyenin direkt olarak 11 oynayacak seviyede olmasına dikkat çekti.

HANGİ MEVKİLERE TRANSFER YAPILACAK?

Pereira mevki olarak santrafor, 2 kanat, sol bek ve alternatif olarak sağ bek de alınabileceğini yönetime sunduğu raporda iletti. Orta alanda Fenerbahçe’nin Türkiye’nin açık ara en iyi ekibi olduğunun altını çizen Pereira, takımı Mesut Özil ve İrfan Can’ın liderliğinde kuracağını belirtti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks