Galler Türkiye maçı bir tarih maçı olabilir. Tarihinde ilkkez Türkiye…

A Milli Takım için hesaplar değişti!

A Milli Takım için hesaplar değişti! Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanabilir… Türkiye kaçıncı torbada yer alacak?

Bu gece 100 yıllık milli takım hikayemizde bir ilki başarmak için sahadayız. Dün gece oynanan maçların ardından Montella’nın öğrencileri için hesaplar değişti. İşte tarihi gece öncesi tüm detaylar…

  • A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu’ndaki 8. ve son maçında bu akşam deplasmanda Galler ile karşılaşacak. Cardiff City Stadı’nda TSİ 22.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak maçı Sloven hakem Matej Jug yönetecek. EURO 2024’e katılmayı daha önce garantileyen ay yıldızlı ekibimiz, Galler karşısına grubu lider bitirme hedefiyle çıkacak.
Tombik

16 puanla zirvede yer alan milli takımımız, bugün 1 puan dahi alsa grubu zirvede tamamlayacak. 11 puanla 3. sırada yer alan Galler’in EURO 2024’e gidebilmesi için bugünkü maçtan galibiyetle ayrılması ve aynı saatte Ermenistan’ı konuk edecek olan 13 puanlı Hırvatistan’ın rakibine puan kaybetmesi gerekiyor.

  • Ay yıldızlı ekibe ikili averajda üstünlüğü bulunan Hırvatistan Ermenistan’ı mağlup eder ve milli takımımız Galler’e yenilirse, grubu Hırvatlar lider bitirecek. Milli Takımımız geçtiğimiz cumartesi günü Almanya ile oynadığı özel maçı 3-2 kazanırken, Galler, EURO 2024 elemesinde Ermenistan’la 1-1 berabere kalmıştı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks