Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali maçı iptal edildi.

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali maçı iptal edildi ve ertelendi!

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali maçı iptal edildi ve ertelendi! Maç Neden Oynanmadı?

Resmi açıklama geldi.

Büyük bir merakla beklenen Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali ertelendi. Süper Lig’deki derbinin ardından iki ezeli rakibin karşılaşmaları büyük bir merakla bekleniyordu. Maçın neden oynanmadığı ve ertelendiği de merak konusu oldu. Galatasaray Fenerbahçe derbisinin neden ertelendiğine dair tüm detayları ve son dakika haberleri fanatik.com.tr’de bulabilirsiniz.

Tombik

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, dün akşam Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya geleceklerdi. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda saat 20.45’te oynanması planlanan müsabaka öncesinde Suudi yetkililerin aldığı kararlar iki kulübü de harekete geçirmişti.

KULÜPLER DESTEK OLDU!

TFF GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

  • Fenerbahçe ve Galatasaray maça Atatürk tişörtü ile çıkmak istemiş fakat Suudi Arabistan yönetiminin buna izin vermediği belirtilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerle bu krizi çözmek adına görüşmelerde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) edinilen bilgiye göre karşılaşma öncesinde İstiklal Marşı’nın okunacağı ve Türk bayrağının açılacağı vurgulanmıştı. Takımların sahaya Atatürk posteri ve tişörtü ile çıkma isteğinin ise çözüme kavuşturulması bekleniyordu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks