Tüm insanlık kandırılıyor…

Sürekli kandırılıyorsunuz...

Hayatınız boyu kandırıldınız. Ancak teknolojide kandırıldığınız kadar hiç bir zaman hiç şey de kandırılmadınız.

Teknoloji, bulanlar tarafından bize karşı oynanan bir oyundur.

Faydasından çok zararları vardır. Bunu ispat etmeye, delil göstermeye ve şahit göstermeye ihtiyaç yoktur. Çünkü tüm insanlık kullanmaktadır.Tüm insanlığın kullandığı bir şey nasıl zararlı olabilir diyeceksiniz…Çünkü tüm insanlık birer kullanıcı sadece kullanıyorlar. Bir de teknolojiyi kodlayan ve imal edenler bulunmaktadır. Bu kişiler sayılabilecek kadar azdır.

Tombik

Düşünün ki tüm insanlığın kullandığı teknolojiyi ve yazılımı sadece bir kaç kişi yapıyor ve bunlara bağlı bir takım insanlar var. Bu durumda zararlı olabileceğinin ilk olasılığı ortaya çıkmış oluyor. Tüm insanlık bir kaç kişinin elinde.

Örneği Internet;

Interneti kullandığınız kaç tane Browser var. (Yani internete girmek için kullandığınız yazılım.) Kaçınız browser nedir diye biliyor? Bir düşünün…Tabi ki bir kaç browser var. ve neden bir kaç tane? Düşünün ki tüm insanlık bir kaç browser kullanarak internete ulaşıyor. Peki bu browserlar ne iş yapar ve ne yarar? bileniniz var mı? hayır…Böylece ikinci zararı olabilir durumunu da ulaştık.

Benzer Haber
1 34

Ve ziyaret ettiğiniz siteler…Size ne veriyor.Hiç bir şey. Sadece o an görüyorsunuz o an öğreniyorsunuz. Belki bir kaç saat aklınızda kalıyor. İsterseniz deneyin. Bu gün Internete girin yarın hangi sayfalara girdiğiniz hatırlamaya çalışın.

Hatırlayamazsınız. Çünkü beyniniz küçüktür ve bilgi kapasitesi bellidir. İnternet ise insanlığın beynidir. Ve böylece üçüncü zararını da keşfettik…Bizim beynimizden büyük ve bize hükmedebilir.

Kandırıldığınıza dair örneklerden şimdi size en derin ve en büyük olanını söyleyeceğim…

www” bu üç harf “World Wide Web” anlamına geliyor diye öğretildi. Yok öyle bir şey…

Üç tane “www” harflerinin başka anlamları var…

Bunu yarın öğreneceksiniz…

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks