Trabzonspor Fenerbahçe Maçı sonucu 0-1

Trabzonspor’un penaltı isyanı! Ağaoğlu: Bu hakem uğurlu!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç hakkında değerlendirmeler yaparken penaltılarının verilmediğini iddia etti.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 1-0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçının ardından karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu’ya sert dille eleştirdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig’in 27. haftasında 1-0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ağoğlu, “Soyisminden mahrum. Herhalde uğurlu bir hakem ama geçen seneden beri kendisiyle çok sıkıntılı maçlar oynuyoruz. Geçen sezon oynadığımız Denizlispor maçında VAR’daydı kendisi. Süper Kupa finalinde de kendisiyle sıkıntılı oynadık. Kendisine FIFA kokartını layık görmüşler ama gerçekten bu kadar yetenekli bir hakemse bizim maçımızın haricinde hangi maçlara istiyorlarsa versinler” ifadelerini kullandı.

“BAKASETAS’A YAPILAN HAREKETİ UZAYDAN İNCELESENİZ SARI KART VE PENALTI”

Fenerbahçe karşısında iyi oynamadıklarını belirten Ağaoğlu, “İyi oynamadığımızı düşünüyorum ama hiçbir şekilde hakem maçın önüne geçmemeli. Ben iyi ya da kötü oynarım, o benim çözmem gereken bir sorun ama Bakasetas’a yapılan hareketi uzaydan inceleseniz çok net şekilde sarı kart ve penaltı. Ekuban’ın bir pozisyonu var. Ekuban’a 5. dakikada ilk hareketinde sarı kart gösteriyorsun. Birilerine göre iyi hakem olabilir, birileri için uğurlu hakem olabilir, gözbebeği, yükselen yıldız olabilir. O yıldız bizim maçlarımız dışında nerede yükseliyorsa yükselsin, kime uğurlu geliyorsa gitsin onların maçını yönetsin. Geçen yıldan beri Yaşar Kemal Uğurlu’dan çekmediğimiz kalmadı. Zaman zaman ‘benim vermiş olduğum kararlarda hiçbir art niyet yok, her insan gibi ben de hata yapabilirim’ gibi ifadeler kullanmış. Bu kadar hatayı üst üste bizim maçlarda yapıyorsan ya kendini eğiteceksinya da bu işi bırakacaksın. Yapamıyorsun anlamına gelir. Hakem hiçbir şekilde bu maçın önüne geçmemeliydi ama maalesef geçti. Kötü oyun ama bizim çözmemiz gereken bir problem. Biz kendi problemlerimizi çözeriz ama hakem kararlarının tartışıldığı, konuşulduğu bir maçta olmuyor. Burada herkes emek veriyor, herkesin bir gayreti var. Hatalar, bize ait olan hatalar. Bunların sorumlusu biziz. Ama böylesine önemli bir maçta, bu kadar bariz hatalar yapan hakemin vermiş olduğu kararları da masumane hatalar olarak değerlendirmek de, kimse kusura bakmasın ama saflığın önüne geçer” şeklinde konuştu.

Detaylar, Haber Linki

Firmalar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks