Bursaspor Trabzonspor maçı sonucu 0 – 1

Bursaspor 0-1 Trabzonspor.

Bursaspor Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta mücadelesi başladı. Bursa’nın ev sahipliğindeki nefes kesen maçta Trabzonspor, 68’de Abdülkadir Ömür’ün şık golüyle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı ve kritik bir üç puana uzandı. 28 puanda kalan Bursaspor ise tehlikeye girdi. Timsahlar 16. Göztepe’nin bir puan önünde maç fazlasıyla 15. sırada kaldı.

Bursaspor Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta mücadelesi başladı. Ligde alt sıraları ve zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta zirve takibini sürdürmek isteyen Trabzonspor, 28 puanla 15. sırada yer alan ateş hattından çıkmak isteyen Bursaspor’u deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup etti.

Tombik

Fırtına bu sonuçla 49 puana yükseldi ve 3. sıradaki Beşiktaş’la puan farkını maç fazlasıyla 1’e indirdi. Bursaspor ise 28 puanda kaldı ve maç fazlasıyla Göztepe’nin bir puan önünde 15. sıradaki yerini korudu. Maçta Trabzonspor’a üç puanı getiren golü 46’da oyuna dahil olan Abdülkadir Ömür, 68’de Anthony Nwakaeme’nin pasında muhteşem bir vuruşla kaydetti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks