Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor.

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş galibiyeti yorumu

Abdullah Avcı’dan Beşiktaş galibiyeti yorumu.

Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, 8 günde üçüncü maça çıktıklarına ve son olarak haftaya lider giren Beşiktaş ile karşılaştıklarına dikkati çekerek, “Aslında oyun istediğimiz gibi başladı. Öne geçtiler. Özellikle böyle büyük takıma karşı hamle yapıp kazanmak son derece önemliydi.” dedi.

İyi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayan Avcı, “Çok karakterli, 25-26 yaş ortalaması olan bir takımımız var. Hafta hafta bakıyoruz. Beraber oynayan, yüksek enerjili bir oyuncu grubumuz var. Trabzon şehri ve Trabzonspor her zaman yukarıda olur. Adım adım tekrar kendimizi yukarıya atıyoruz.” diye konuştu.

TFF Süper Kupa’yı kazanmalarının ardından eski takımı Beşiktaş karşısına çıktıklarını hatırlatan Avcı, “Beşiktaş’tan ayrılalı 367 gün oldu. Tam bir sene sonra burada olmak güzel. Tarihine saygılı olduğum ‘Şeref’ine, Hakkı’sına’ saygılı olduğum, Süleyman Seba ile tanışma mutluluğu yaşadığım bir camia. Beşiktaş da iyi takım, iyi yoldalar. İyi de bir hocaları var. Başarılar diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks