TEOG Türkiye birincileri arasında yer alan 17 yaşındaki Mustafa Ö.

TEOG birincilerindendi: Simeri Kalesi’nden atlayarak intihar etti.

TEOG birincilerindendi: Simeri Kalesi’nden atlayarak intihar etti.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde üç yıl önce TEOG Türkiye birincileri arasında yer alan 17 yaşındaki Mustafa Ö., köyündeki Simeri Kalesi’nden atlayarak intihar etti.

Orhan ve Mine Ö. çiftinin dört çocuğundan Mustafa, 2016 yılında TEOG Türkiye birincilerinden biriydi. Samsun Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi’ne kaydolan Mustafa üç yıldır lise pansiyonunda kalarak eğitimini sürdürüyordu.

Tombik

Mustafa, geçen hafta arkadaşlarına kendisini yüksekten atarak yaşamına son vereceğini söyledi. Arkadaşları durumu okul yönetimine, okul yönetimi de ailesine bildirdi. Baba, oğlunu gözlemlemek ve hafta sonunu birlikte geçirmek için köye çağırdı.

Cuma günü ailesinin yanına giden Mustafa, bir gün sonra kahvaltı yaptıktan sonra köydeki Simeri Kalesi’ne çıktı. Orhan Ö., durumu öğrenince cep telefonuyla oğlunu arayarak kaleden inmesini istedi. Mustafa ise kaleden aşağıya atlayacağını söyleyerek telefonu kapattı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks