BD’li fizikçi ve Dünya Dışı İstihbarat Araştırmacısı (SETI) James Benford

Uzaylılar bilgi topluyor.

ABD’li Fizikçi Benford ilginç açıklama! ‘Uzaylılar bilgi topluyor’.

ABD’li fizikçi ve Dünya Dışı İstihbarat Araştırmacısı (SETI) James Benford’un uzaylılarla ilgili yazdığı makale dünyayı şaşkına çevirdi. Benford kaleme aldığı makalede ‘uzaylılar casusluk yapıyor olabilir’ iddiasında bulundu.
Benford bir gazeteye yazdığı makalede, bilim insanlarını şaşırtan bir iddiada bulundu. Dünya dışı varlıkların, gezegenimiz hakkında bilgi toplaması için, dünya yörüngesine yakın asteroitlerin ideal bir konuşlanma alanı olduğunu ileri sürdü. Benford’a göre, yakınlardaki bir sondanın teknolojinin ilerlemesi ile tespiti ve temas sonucu, bir iletişim kurulabilir.

Star.com.tr’nin haberine göre, ABD’li fizikçi makalesinde araştırmacılara, optik ve radyo teleskoplar ve uzaya gönderilecek bir araçla uzaylı teknolojisinin kanıtlarını aramalarını öneriyor. Uzaylıların muhtemelen tespit edilmekten kaçınacağını belirten Benford, ayın herhangi bir yerinde de benzer çalışmalar yapabileceklerini savundu.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks