Alman Filozof Nietzsche’nin “Öldürmeyen şey güçlendirir.” sözünü bilimsel olarak incelediler.

Öldürmeyen Şey Güçlendirir.

Nietzsche’nin ‘Öldürmeyen Şey Güçlendirir’ Sözü, Bilim Tarafından Doğrulandı.

Bilim insanları, Alman Filozof Nietzsche’nin “Öldürmeyen şey güçlendirir.” sözünü bilimsel olarak incelediler. Bilim insanları tarafından yapılan çalışmaların sonucunda bu sözün aslında, bilimsel olarak da doğru olduğu ispat edildi.

İnsanoğlu, yaşamının pek çok noktasında başarısız olur. Bu durum, yaşamın en doğal olaylarından bir tanesidir. Neticede bugün hiç kimse “Ben hayatımın her noktasında başarılı oldum.” diyemez. Ancak başarısızlığın insana kattığı pek çok şey olur ve bu sayede, aynı hata bir kez daha yapılmaz. Aslında bu sayede başarısızlıklar, bir sonraki başarıların temelini oluşturur.

Tombik

Bu konuyla ilgili Alman Filozof Friedrich Nietzsche’nin ünlü bir sözü vardır: Seni öldürmeyen şey güçlendirir. Bu sözü mutlaka duymuşsunuzdur ve hatta yüzlerce kez kullanmış da olabilirsiniz. Şimdi ise bu sözün doğruluğu, bilim insanları tarafından doğrulandı. Eskiden bir filozofa göre olan öldürmeyen şeyin güçlendirdiği kanısı, artık bilim insanları tarafından da onaylandı.

Öldürmeyen şey güçlendirir

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks