Sürüklenmeye devam, ne kadar sürüklenir isen o kadar acı çekersin.

Negatif bakmak için pozitif, pozitif bakmak için negatif olmak mı gerekli?

Düşünmek bir insanı ne kadar yorabilir ki.

Düşünmemek insana ne kadar zarar verebilir ki.

Veya sağlıklı yaşamak için inanmamız ve ibadet etmemiz mi gerekli. Yoksa sağlıksız bir hayat olduğu için mi inanıp ibadet etmeliyiz?

  • Şuan sahip olduğumuz fiziksel hayat neyi ifade ediyor. Bu dünyadan gelip geçtiğimizi mi yoksa bir enerji sonucu oluşup tekrar o enerjinin sonucuna mı varacağız.
Tombik

Sizce çocuk suçlu mu? Veya genç diye tabir ettiğiniz belirle yaşlardaki insanlar nerelerde hata yapıyorlar da geleceklerine darbe indiriyorlar.

Yaşlılık kader mi dersiniz? Yoksa insanın var olma kademelerinden biri mi? Olgunlaşmak neyi gerektiriyor.

Bakınız önce hayatın neden negatif olduğunu veya hayatın neden pozitif olduğunu düşünmemiz gerek ki düşüncelerimiz pozitif yada negatif olsun.

Eğer madde üzerine yani zenginlik üzerine bir hayat inşa ettiyseniz ve sizin için yaşamak bir ekonomi ise asla negatif düşünemezsiniz. Negatiflik sizin hayatınızda yoktur. 

  • Tam tersi maddesiz yani fakir iseniz ve hayat maddenin yani zenginliğin üzerine inşaa edildiğini düşünüyor iseniz tabi ki negatif düşüneceksiniz.

Halbuki hayatın madde üzerine inşaat edilmediğini  düşünseniz göreceksiniz ki negatif düşünce oluşmayacaktır. Herşeye pozitif bakacaksınız ve mutlu olacaksınız.

Onun için sahip olduğumuz hayat bir ekonomik yapı değildir. Sadece ekonomik yapı haline getirilmiştir. Bunun sebebi de sahip olduğumuz inançtır.

Hayat üzerindeki ekonomik yapıyı oluşturanlar bizim inancımızı zayıf gördükleri için buna yeltenmişlerdir. Güçlü bir inanç karşısında hiç bir şey duramaz çünkü varlığı yaratan bir yaratıcı söz konusudur.

Asla mucize beklemeyin mucizenin aslı sizsiniz. Tek yapmanız gereken güçlü olmak. Tüm negatifleri yani ekonomik yapıyı ortadan kaldırmak istiyor iseniz bunanla savaşmanız, savaşırkende Adaleti ve Hakkı ön planda tutmanız gerekli. 

İnanmak başarının yarısıdır. Diğer yarısı ise size kalmıştır.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks