Trakya Üniversitesi 20 Mart itibariyle 46 öğretim üyesi alımına başladı.

Trakya Üniversitesi 46 sözleşmeli personel alacak.

Trakya Üniversitesi 46 sözleşmeli personel alacak.

Trakya Üniversitesi 20 Mart itibariyle 46 öğretim üyesi alımına başladı. Trakya Üniversitesi öğretim üyesi personel alım başvuruları 15 gün sonra tamamlanacak. Peki, Trakya Üniversitesi personel alımı nasıl yapılacak? İşte detaylar.
Trakya Üniversitesi, 20 Mart tarihi itibariyle öğretim üyesi alım başvurularını başlattı. 46 öğretim üyesi alımı yapacak olan Trakya Üniversitesi başvuru şartlarını da açıkladı. Trakya Üniversitesi öğretim üyesi başvuru şartları ile ilgili açıklamalar…

Trakya Üniversitesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre; üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan Profesör adaylarının Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi adaylarının ise ilgili Dekanlıklara/Müdürlüklere şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Tombik

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Profesör kadroları devamlı statüde olup, 2547 Sayılı Kanunda belirtilen koşullar ile Üniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Atama ve Yükseltme Ölçütleri Yönergesi koşullarını sağlayan adaylar, başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri iki adet fotoğraf, Doçentlik Başarı Belgesi ile özgeçmiş, yayın listesi (başlıca araştırma eseri belirtilecek) ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 6 nüsha halinde vereceklerdir.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks