Sizi gidi kodcular sizi…

Haber ve bilgi veriyoruz.

Üzülmemek elde değil…

Hayatı istatistiklere bağladınız. Peki istatistiklerin para ile satıldığını ve istediğiniz kader takipçi ve beğeni alabileceğinizi biliyor musunuz? Neyi biliyorsunuz ki zaten…

Düşünmüyor, araştırma yapmıyor, yargılamıyorsunuz ki bir şeyler öğrenesiniz. Ondan sonrada insanları aşağılıyor, basite indirgiyor “Aman bu ne diyor ya da ne yazıyor…” diye yaygara çıkarıyorsunuz.

Tombik

Vov milyonlarca takipçisi var…“, kim o ölümlü mü?

Aaaa resmimi yüzbinlerce kişi beğenmiş, çok popüler olmuşum bea…“, kim o ölümlü mü?

Vaybe adam ne video yapmış, uçuyor, yok ediyor, görünmez oluyor…“, kim o ölümlü mü?

Bence sahip olduğunuz duyuları kaybedin yada onları yok farz edin. Çünkü yapılmak istenen bu sahip olduğunuz duyuları yok etmek sizi bir rüyaya daldırarak makinelere hizmet ettirmek.

Tamam. Yine bilinçaltı söz konusu ve paranoya olma durumları…Tabi paranoyanın anlamını çok iyi biliyorsunuz ya ondan…İsterseniz paranoyanın anlamını bir araştırın belki beyninizde bir kıvılcım oluşur.  Oluşsa iyi olur çünkü beyin hücreleriniz tek tek yanmaya başladı bundandan haberiniz yok.

Bu ne ya, istatistiklere bakarak insanları değerlendirme, onlara değer verme veya yazdıklarının değerini ona göre biçme…Utanç verici bir durumda başka bir şey değil.

Tamam, bedenimiz manyetik dalgalarla ilişkili ama biz bir kod değiliz.

Bu kadar kodlara inanmak, onlara bağlanmak ve onların sonuçlarına inanmak neyin nesidir…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks