Sessizlik çoğunluk…Sadece ışığı bekliyoruz.

'O' ışık bir zaman belirecek...

Zamanın akıp gittiğini, hayatın böyle süreceğini zannedenler ve ‘Düzen‘i kurmaya devam edenler, güneş bir gün ‘Zaman…‘ için doğacak.

İşte o zaman içerisinde bir ışık göreceksiniz. Dünyayı doğru yola çekecek ve doğruları anlatacak. ‘O’ ışık şuan yanı başınızda sizin ile iletişim halinde… Sadece bekliyor. Kapıların açılmasını ve ona yol verilmesini.

‘O’ sessizliğin çoğunluğu. Sabırlı olun, korkmayın o zamanında gelecek, ihanet edenler ile, ‘Düzen’ ile savaşacak. İşte onun başlattığı savaş, iyilerin ve kötülerin savaşı olacak. Ne kimyasal silah olacak, ne bomba, ne başka bir silah… Sadece bildiğiniz kılıçlar ile… Çünkü öyle bir zaman gelecek ki icat ettiğiniz bir madde tüm diğer maddeleri yok edecek. Taş üstünde taş kalmayacak.

Tombik

Sessizliğin zafer çığlıklarını duyacaksınız. Onların haykırışları tüm evrende inleyecek. Tüm kötülükler bir daha var olmamak üzere yok olacaklar. O zaman zaferin zamanı, ışığında aydınlattığı bir zafer ile en mutlu gün olacak.

Tüm inananlar bir bütün halinde yaratıcının karşısında olacaklar. Ve gerçek doğum günü o zaman olacak…

Mehmet Arkın Gürbüz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks