Saçları dökülenler, azalanlar; keller, saçkıranlılar, kel müttefikleri ve kellere ait işletmeler

İlk Dünya Kel Festivali

Dünyanın ilk ‘Kel Festivali’ düzenlenecek.

Saçı olmayan kişilerin kutlayacağı ilk Bald Fest (Kel Festivali) 13 Eylül’de New York’ta düzenlenecek. Festivalden elde edilen bütün kâr deprem yardımı olarak Haiti’ye gidecek. Etkinlikte bir ‘kel çarşısı’ ve ücretsiz jilet dağıtımı olacak.

New York, dünya tarihinde ilk kez, saçı olmayan kişilerin buluşacağı ‘Kel Festivali’ne ev sahipliği yapacak.
Brooklyn’in efsanevi yeraltı kulübü Rubulad’da gerçekleşecek ve Amerika’nın ulusal “Kellik Güzeldir Günü”nü kutlayacak festivali, sahne adı Kosha Dillz olan rapçi Rami Matan Even-Esh organize etti.

Independent Türkçe’de yer alan habere göre, Even-Esh, Bald Fest’i “kendi kaderini elinde tutma kutlaması” ve bugün başlayacak “moda haftasının zıttı” olarak nitelendirdi.

Rapçi, The New York Post’a festivalin herkese açık olduğunu söyledi:

“Saçları dökülenler, azalanlar; keller, saçkıranlılar, kel müttefikleri ve kellere ait işletmeler.”

Etkinlikler arasında “bald mitzvah” (Yahudi oğlan çocuklarının reşit olma töreni bar mitzvah’la yapılan bir kelime oyunu), ünlü şarkıcı Pitbull’un taklit yarışması, kel müzisyenlerle canlı müzik ve kel soru-cevap yarışması yer alıyor. Ayrıca bir kel çarşısı ve ücretsiz jilet dağıtımı olacak.

Detaylar, Haber Linki

Gündem

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks