Kağıthane’de yaşayan A.A. isimli kişi, eşi Eda A.’yı silahla öldürdü.

Cinayetten sonra yaşamına son verdi

Kağıthane’de eşini öldüren katil, cinayetten sonra yaşamına son verdi.

Kağıthane’de yaşayan A.A. isimli kişi, eşi Eda A.’yı silahla öldürdü ve Eda olay yerinde yaşamını yitirdi. İşlediği cinayetten sonra intihar eden A.A. ise hastanede öldü.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; A.A (33) eşi Eda A.’yı banyoda silahla vurdu. A.A. daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Silah seslerini duyanlar, durumu polis ekiplerine haber verdi. Silah sesinin geldiği daireyi tespit eden polis ekipleri, çilingir yardımı ile eve girdiklerine, A.A ile eşi Eda’yı, banyoda başlarından silahla vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri, Eda A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. A.A. ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Eda’nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan A.A. da sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

CENAZE ADLİ TIP KURUMU’NDAN ALINDI

detaylar, Haber Linki

Ekonomi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks