Ölümler (İntaharlar ve cinayetler) normal kafanızı yormayın…

O zaman siz neden yaşıyorsunuz...

Her duruma farklı kılıf bulma konusuda profesyonel olan ‘Düzen‘…

İnsanlar intahar ediyor, insanlar kendini asıyor, çocuklar kendilerini vuruyor, bir şekilde insanlar canlarına kıyıyorlar.

Olaylar daha fazla ilerlemesin, aman kargaşa çıkmasın, aman gerçek ‘Düzen‘ belli olmasın diye hemen bir psikolojik kılıf giydirme olayı.

Tombik

Hadi gidelim şu ölenleri mezarlarından kaldıralımda soralım ‘Neden intahar ettiniz ve neden birbirinizi öldürdünüz…‘ diye… Hani bu mümkün olsa bununda yapılmaması için bir kılıf bulabilirler.

Bu kadar kadar basit mi? insanlar canlarına kıyarken bazı durumlara inanmak, söylenenleri kabul etmek…Düşünmemek sadece duyarsızlığın göstergesidir.

Bakın, hiç bir basın medyası şöyle bir başlık atıyor mı?

İnsanlar ekonomik sorunlardan, geçimsizlikten intahar ediyor, hayat pahalılığından birbirlerini öldürüyorlar, borçları yüzünden bu ülkeden kaçmak istiyorlar veya toplum borçları yüzünden sıkışmış durumda, bunun tersine bir takım kimselerin maddeleşmesi hat safhada…

Nerede böyle gazete başlıkları. Çünkü uyuyan güzeli uyandırmayalım her an çirkin bir güzel ortaya çıkabilir.
Yazık…Ülkenin yeni beyinleri, zeki insanları intahar ediyor olabilir.

Bu ekonomik acımasız yapıyı oluşturanlar bu kadar vicdansız ve bu kadar acımasız. Nedenini sürekli yazmama rağmen siz halen yaşam formu bu şekilde diye kabullenmeye devam ediyorsunuz. O zaman bu intaharlar, bu ölümler, bu isyanlar ve hayat pahalılığı size normal geliyor. Ok… devam. Sürekli geçmişten bahsediyorsunuz bunlar da geçmiş olunca bakalım bunlardan da bahsedebilecek misiniz?

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks