Küçücük bir vicdana sahip misiniz?

Doğru korkan insanda nasıl bir vicdan olabilir...

Vicdanı olmayan merhametli olamaz. Merhametli olmayan Müslüman olamaz, Müslüman olamayan veya olmayan İslam’ı savunamaz.

Adalet vicdana dayanır. Hukuk bireyi korur. Adalet ve Hukuk birlikte olursa toplumda düzen sağlanır.

O kameraların karşısında kimleri kandırıyorsunuz. Kimlere hitap ediyorsunuz. Kendinizi muhafazakar olarak mı görüyorsunuz?

Hangi İslam dan hangi Müslüman kimliği ile hitap ediyorsunuz…Kimsiniz?

İnsanlar ile oynamak, onlarla dalga geçmek, onların arkalarından kuyularını kazmak, onlara yalan söylemek, onların saflığını ve temizliğini kullanmak ne haddinize…Hangi dinde bunlar normal açıklar mısınız?

Biz sizin kim olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Siz İslam kimliğe altında Müslümanlığı kullanan garip canlılarsınız.

Sizin inancınız bir garip. Yardımlarınız reklamlı ve gösterişli, inancınız ise gösterimde taban yapmış. Hele bir takım resimlerinizi medyada servis etmeniz kabul edilebilir bir inanç şekli değildir.

Sizde vicdan yok. Eğer vicdan olsa idi bu gün adalet mekanizması çalışır ve bilinçli bir toplum ile dünyada yerimiz olurdu. Hepiniz ‘Düzen‘in kölelerisiniz. Hepiniz birer korkaksınız. Vicdanı olmayan korkaklar…

Yaratıcının adını ağzınızdan düşürmüyorsunuz ama hiç bir zamanda adaletli, hoşgörülü, dürüst, doğru ve samimi bir insan olamıyorsunuz. Bunlar yok ise nasıl vicdana sahip olabilirsiniz ve merhamet bahsedip ‘Elhamdülillah (Elhamdurillah) Ben Müslüman’ım diyebilirsiniz.

Çok şükür Müslümansınız ama sadece kendinize. Doğru inanç ve ibadet siz ile yaratıcı arasında…Bunu da her zaman hatırlatırsınız.

Bu zamanı da bir zaman ararsınız. Gerçek zaman geldiğinde, doğruların ve adaletin yerlerde süründüğünü ve bu iki olgunun tüm insanlık için gerekli olduğunu ancak o zaman anlayacaksınız.

Belki şu ‘Ben‘ dürtüsünde kurtulduğunuzda biraz vicdana sahip olabilirsiniz.

 

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks