Kendini geliştirmeye devam eden Google Haritalar.

Doğrudan cihazınıza kaydedebileceksiniz

Google Haritalar’a yepyeni özellikler geliyor ‘Doğrudan cihazınıza kaydedebileceksiniz’.

Kendini geliştirmeye devam eden Google Haritalar, önümüzdeki haftalarda kademeli olarak kullanıma sunulacak yeni özelliklerini ve değişikliklerini duyurdu.

Chip.com.tr’deki yer alan bilgilere göre; Arama devi Google, Zaman Çizelgesi özelliğinin Google Haritalar’daki çalışma biçiminde büyük bir değişiklik yapıyor.

Benzer Haber
1 3.064
Tombik

Google, Zaman Çizelgenizi ve ilgili verilerini doğrudan cihazınıza kaydetmeye başlayacağını belirtti. Bu özellik henüz hazır değil ve güncelleme önümüzdeki yıl Android ve iOS’ta yayınlanmaya başladığında kullanıcılar bilgilendirilecek.

  • Açıklama şu şekilde: “Haritalar’daki Zaman Çizelgesi özelliği, bulunduğunuz yerleri hatırlamanıza yardımcı olur ve Konum Geçmişi adı verilen bir ayar tarafından desteklenir. Konum Geçmişini açmayı seçen kullanıcılar arasındaysanız (varsayılan olarak kapalıdır), çok geçmeden Zaman Çizelgeniz doğrudan cihazınıza kaydedilecek ve verileriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlayacak. Daha önce olduğu gibi, istediğiniz zaman bilgilerinizin tamamını veya bir kısmını silebilir veya ayarı tamamen devre dışı bırakabilirsiniz.”

Zaman Çizelgesi, ziyaret ettiğiniz yerlerin ve kullandığınız rotaların kaydını tutan kişisel bir harita. Özelliğin çalışması için Konum Geçmişinin etkinleştirilmesi gerekiyor ve Google, Konum Geçmişi için otomatik silme işlevinin varsayılan olarak üç ay olacağını belirtti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks