izmir de deprem son dakika yıkılan binalar ve ölüler var.

Deprem üssü ege deniz 7.0

Yıkılan binalar var! Son dakika İzmir depremi İstanbul, Bursa ve Çanakkale’de de hissedildi.

Son dakika deprem haberleri… AFAD İstanbul, İzmir, Çanakkale, Denizli ve Bursa’da da hissedilen bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Birçok ilde hissedilen depremin merkezüssü Ege Denizi olarak açıklandı. AFAD depremin şiddetini 6.6 olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi ise 6.8 olarak duyurdu. Deprem sonrası gelen son dakika bilgilerine göre İzmir’de yıkılan binalar var.

Son dakika deprem haberleri Bursa, İstanbul, İzmir, Denizli ve Çanakkale’de hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldiğini gösterdi. Avrupa Sismoloji Merkezi depremin şiddetini 6.5 olarak duyurdu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “İzmir’de meydana gelen deprem’den etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Devletimizin tüm imkanlarıyla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. İlgili tüm kurumlarımızla, bakanlarımızla bölgede gerekli çalışmalara başlamak için harekete geçtik” dedi.

TUNÇ SOYER: 20’YE YAKIN YIKIM İHBARI ALDIK

CNN TÜRK’e konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bornova Bayraklı bölgesinde yıkılan binalarımız var. Can kayıpları olabilir ama henüz net bir bilgi yok. 20’ye yakın binada yıkım ihbarı aldık.” dedi.

KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 6.8 OLARAK DUYURDU

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Ege Denizi olarak duyururken depremin şiddetini 6.8 olarak açıkladı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks