İstanbul trafiğini rahatlatacak Kasımpaşa Tüneli’nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan.

İstanbul trafiği için hayati adım.

İstanbul trafiğini rahatlatacak Kasımpaşa Tüneli’nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul için toprak altında yepyeni bir ulaşım alternatifi oluşturuyoruz “ dedi.

İstanbul trafiğini rahatlatacak Sütlüce ile Kasımpaşa arasında yapılan Kasımpaşa Tüneli hizmete açıldı. Günde yaklaşık 4 bin aracın kullandığı mevcut yol, tünelle beraber 40 bin araçlık kapasiteye ulaşacak. 6 bin 507 metreyi bulan tünelle, bölgeden 1. Çevre Yolu’na çıkacak araçların ulaşım süresi kısalacak.

Tombik

190 KM’LİK TÜNEL HEDEFİ

Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tünelin İstanbul trafiğini rahatlatmak için başlatılan 16 tünel projesinin en önemli etaplarından biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “İstanbul trafiğinde araç kullanan herkes, tünellerin rahatlık sağladığını biliyor. Hizmete girenlerin yanı sıra yeni projelendirilen tünellerle İstanbul için toprağın altında yepyeni bir ulaşım alternatifi oluşturuyoruz. İstanbul’un toprağının altını da güzelleştiriyoruz” diye konuştu.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks